Mijn hart klopt er sneller van!

Waar klopt jouw hart sneller van? Je kan daar vast met passie over praten. Als je erover spreekt vergeet je even de tijd en waan je je daar, waar je doet wat je écht leuk vindt.

Mijn hart klopt sneller van succes door talent en ambitie. Ik ben zelf ambitieus, ik zet een stip aan de horizon (doel) en ga ervoor. Ik voel aan welke acties mij gemakkelijk af gaan en welke lastiger zijn. Inmiddels weet ik dat die dingen die mij makkelijk afgaan mijn talenten zijn. Ik benut deze optimaal door ze te stimuleren, er meer van te doen, over te lezen en mijzelf te reflecteren. Als ik dan een mijlpaal of het doel heb behaald dan is dat succes en klopt mijn hart heel snel!

Talengy is zo’n prachtige mijlpaal. Ik ga als Talent adviseur bedrijven, met name de grotere bedrijven, adviseren en begeleiden naar de implementatie van Talent management. Van het schrijven van een business case (scan) tot de assessments, analyse, ontwikkeling en reflectie. Ik beheers alle stappen door mijn jarenlange ervaring als trainer, docent en coach.

Ik zal mijn passie voor succes, talent, ambitie en persoonlijke ontwikkeling veelvuldig met jullie delen. Je kan je alvast aanmelden voor een regelmatige dosis enthousiasme; www.talengy.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *