European Training Conference

Met ongeveer 60.000 coaches in Nederland* en minstens evenzoveel trainers is het logisch dat er een conferentie voor dit vakgebied opgezet is.  Echter denken Iris van Velzen en Eric Klaver verder dan de Nederlandse landsgrenzen. Zij gaan voor een Europese conferentie.

Je moest er voor naar Amerika! Een conferentie waar je uitgebreid met vakgenoten kunt netwerken en naar specialisten kunt luisteren. Maar nu is dat niet meer nodig. Een volwaardige internationale conferentie voor trainers en coaches is nu in Nederland! De European Training Conference. Twee dagen bijspijkeren over allerlei onderwerpen, gerelateerd aan training en coaching. Van het gebruik van Big Data en game based learning tot inspiratie over trainen voor een virtuele groep of de toepassing van neuro-science in coaching. Als trainer, coach, learning&development specialist, of welke andere training of coaching specialist, MAG je deze dagen niet missen!” Aldus Eric Klaver.

Op 10 en 11 november 2017 gaat het gebeuren, laat je inspireren met de laatste trends, tools en technieken op het vakgebied van de trainer en coach. Het programma is zo samengesteld dat er beide dagen een plenaire opening en afsluiting is. Tussendoor zijn er over allerlei onderwerpen sessies bij te wonen.

Plenaire spreker

Wij zijn trots om aan te mogen kondigen dat Karlijn L’Ortye namens Talengy de plenaire opening van 11 november mag verzorgen. Haar onderwerp: Maak het persoonlijk! Hier kan je er alles over lezen.

Korting op congresfee

Een congresticket voor de volle twee dagen bedraagt € 650 en is inclusief lunches en drankjes. Met deze code krijgt u 100 euro korting: ETC17-KARLIJNLO en daarnaast maakt u kans op een volledige restitutie van uw entreeticket.

Lees verder op de website: https://www.europeantrainingconference.com/

Heeft u vragen of wilt u ook dat wij op uw evenement komen spreken neem dan contact met ons op.

*) Het aantal coaches is niet officieel vastgelegd, er is een schatting bekend uit 2011. Deze bedroeg 40.000. Echter vanwege de enorme populariteit van het vrije beroep ‘Coach’ is de realistische schatting op dit moment minimaal 60.000.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.