#KIGD VLOG Challenge

Dag 5: Mamadag

Lekker dagje voor de jongens en aan het einde nomineer ik de volgende vlogger.

Dag 4: Amsterdam!

Vandaag training gegeven en daarna door naar bouwfeest voor ons nieuwe huis!

 

Dag 3: BIG NEWS!

Mijn daadkracht is beloond!

Klik hier voor 20% korting op de e-learning ONTDEK JE TALENT

 

Dag 2 van de VLOG challenge

Dinsdag 12 december

Vandaag eerst even thuis gewerkt, filmpjes gemonteerd, mail weggewerkt en vier nieuwe afspraken gepland. Toen naar Amersfoort en gelunched en brainstorm met Maria Menger en Bert Roelofs. Daarna een verrassing thuis én geen verrassing bij de tandarts. ‘s Avonds een workshop…
…benieuwd hoe ik Kennis omzet in Daadkracht? KIJK MEE

 

Bekijk ook de eerdere vlog(s)

Dag 1: Maandag 11 december:

#KIGD … *tromgeroffel*

Dit is de hashtag die ik vandaag introduceer in mijn dagvlog, deze week zal ik elke dag vloggen over wat ik DOE. Een challenge die ik heb aangenomen om mijn comfort zone nog even lekker op te rekken! Yeah! #kigd #businessvlog #mominbusiness #challengevlogs #elearning #aanpakken #daadkracht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.