Masterclass

MASTERCLASS: Zet jezelf op de kaart!

Ga je mee op reis?

Wie ben jij? Hoe kom je over? Wat is de eerste indruk? Hoe kan je mensen inschatten? Kortom tijd voor een volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Welkom bij de Masterclass ‘Zet Jezelf Op De Kaart!’

Persoonlijke ontwikkeling is een reis, en kennis van gedrag is hierbij onmisbaar. We gaan op reis in ‘De Wereld van Verschil’. In deze wereld komen we gedragsvoorkeuren, kwaliteiten, talenten en valkuilen tegen.

Karlijn L’Ortye neemt je onder andere mee naar het ‘Imposant Massief’. Of loop je liever in de ‘Stabiele Steppe’? Bezoek je de hoofdstad ‘Accuraat’ of neem je het relationship naar de ‘Enthousiasmeren’? Kortom een energieke reis die je inzicht in jezelf én je omgeving geeft.

De achtergrond van de DISC methode

De kaarten en producten van MapsTell zijn gebaseerd op de in 1928 door William Marston ontwikkelde DISC methode. In zijn werk Emotions of Normal People beschrijft hij hoe menselijke emoties leiden tot verschillen in gedrag binnen groepen. Daarnaast legt hij uit hoe gedrag na verloop van tijd kan veranderen waarbij hij zich vooral richtte op de direct zichtbare gedragskenmerken. Dit alles met als doel om mensen te laten begrijpen hoe relaties en de interactie met anderen werken. De DISC methode deelt de verschillende gedragsexpressies op in vier primaire hoofdstijlen: Daadkrachtig (D), Invloedrijk (I), Stabiel (S) en Consciëntieus (C). De werken en theorieën van Marston zijn in latere jaren uitgewerkt en vormen nu de basis voor verschillende instrumenten.

Aanmelden voor dinsdagavond 3 april

 

Praktische zaken

Reisleider: Karlijn L’Ortye

Ticket: € 25 (incl.BTW)

Reisduur: 2,5 uur van 19:30 – 22:00 uur

Takeoff: dinsdag 3 april. Dit is de laatste open inschrijving masterclass, de masterclass is enkel voor bedrijven ‘In Company’ of groepen en verenigingen te boeken. (Tarieven op aanvraag)

(bekijk de productpagina in de webshop)

Referenties

“Super leuk om je te ontmoeten en wat een positieve energie straal je uit. Je kan er echt van genieten. Top. Jij bent het voorbeeld dat je talent volgen, je energie geeft. Super leuke dag gehad!

Groet,
Paul”

“Hoi Karlijn, wij hebben elkaar gisteren ontmoet tijdens jouw spetterende workshop “Zet jezelf op de kaart”. Wat een geweldige inspirerende, energie-gevende workshop was dat! Echt geweldig! groet, Frank”

Aanmelden voor dinsdagavond 3 april

Via de webshop koop je gemakkelijk en veilig een ticket.

Reisleider

Ik ben Karlijn L’Ortye, ik ben ondernemer en ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en gedrag. Ik geef ruim 10 jaar trainingen en heb inmiddels duizenden mensen mogen trainen, coachen en inspireren. Mijn specialisatie: Talent Management, kwaliteiten & gedragsvoorkeuren en (organisatie) veranderingen. Ik ben enthousiast, gepassioneerd en mensgericht. Ik nodig je graag uit om mee op reis te gaan in deze Masterclass!

Druk Druk Druk? Is een avond vrijmaken voor deze Masterclass lastig? Dan is het ook mogelijk om een ‘citytrip’ in de Wereld van Verschil te doen met Karlijn in een één-op-één call, bekijk hier de Citytrip.

In deze ONLINE TEST:

  • krijg je 24 vragen bestaande uit vier stellingen
  • Bepaal de context van waaruit je de test maakt (werk/prive)
  • Er is geen goed of fout, het is jouw voorkeur
  • Maak de test alleen, hij duurt 10-25 minuten
  • Je ziet direct de uitslag in een filmpje
  • Optioneel: Meld je daarna aan voor de Masterclass voor meer uitleg en diepgang!
  • Hoe je vaker je ‘zin’ kan krijgen.