Powertraining

PersonalMapping Pro – Dé Powertraining over gedrag, kwaliteiten en effectiviteit

“Hoe kom ik over op anderen? Wat zijn mijn valkuilen? Hoe herken ik de ander?”

Krijg antwoord en meer… Met je volledig persoonlijke Routebeschrijving (profiel) ga je aan de slag voor meer Zelfvertrouwen, Gemak & Plezier in Communicatieen leer je alles over De Wereld van Verschil!

Facts & Figures

Wat is het: 1 daagse workshop

Wie geeft het: Karlijn L’Ortye

Waar is het: ‘In Company’

Voor wie is het: teams, groepen en verenigingen

Hoelang duurt het: twee aaneengesloten dagdelen, start om 9:00 uur of 13:00.

Prettig kennis te maken

Ik ben Karlijn L’Ortye, ik ben ondernemer en ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en gedrag. Ik geef ruim 10 jaar trainingen en heb inmiddels duizenden mensen mogen trainen, coachen en inspireren. Mijn specialisatie: Talent Management, kwaliteiten & gedragsvoorkeuren en (organisatie) veranderingen. Ik ben enthousiast, gepassioneerd en mensgericht. Ik kom graag bij u langs voor een intake over deze Powertraining!

Wat is de Powertraining?

Tijdens deze Powertraining gaan de deelnemers, met hun eigen PersonalMap en de Routebeschrijving in de hand, op een verdiepende reis door de Wereld van Verschil.

Waarom werk je makkelijker samen met de ene collega dan met de andere? Wanneer is één-op-één-communicatie effectief? Deze powertraining is een vervolg op de Masterclass ‘Zet jezelf op de kaart’. Echter kan deze training ook zonder deelname aan de masterclass geboekt worden.

Wat kan ik verwachten?

Aan de orde komen de volgende vragen:

  • Hoe herken ik het gedrag van de ander?
  • Hoe verhoudt mijn gedrag zicht tot de ander?
  • Hoe communiceer ik effectiever met collega’s en klanten?

Naast de PersonalMap waarop de eigen gedragsstijl is weergegeven, ontvangt iedere deelnemer de Routebeschrijving.  Dit is een volledig persoonlijk rapport op basis van de resultaten uit de online test die vooraf wordt afgenomen.

Hoe doen we dat?

De trainingen zijn interactief en gericht op het aangaan van de onderlinge dialoog. Er wordt onder andere gewerkt met vloermatten van de Wereld van Verschil, waarop op toegankelijke wijze de verschillen inzichtelijk worden gemaakt. We reizen letterlijk over de mat en verdiepen ons zo in elkaars gedrag.

Wil je de Masterclass eerst volgen?

De Powertraining is een vervolg op de Masterclass, echter het is geen must om de masterclass bijgewoond te hebben. Bekijk de masterclass hier:

“Je eigen gedrag erkennen, gedrag van anderen herkennen en op reis gaan in de wereld van verschil. Allemaal in één dag, wat een inspiratie, inzicht en energie!” – deelnemer in company

“Het eiland ‘hoe kom ik over’ was voor mij best een shock, maar door er samen over de sparren en ook tijdens de dag 1:1 momenten met de trainer heb ik mijzelf beter leren kennen. Ik kan nu anderen ook beter inschatten!” – Angelique