Programma’s

Programma’s

√ Doen waar je goed in bent!

√ De juiste mensen op de juiste plek.

√ Talenten optimaal benutten.

Klinkt goed toch?

 

Als dit één van de doelen is, dan zit je op de juiste pagina. Hier kan je kiezen uit de programma’s voor bedrijven of professionals.

Programma’s voor bedrijven

Talent Management krijgt steeds meer aandacht. In grote bedrijven specialiseren HR managers zich erin en kopen gericht extern diensten, zoals trainingen in.

In het MKB zijn juist de effecten van het inzetten van Talent Management het grootste. Professionals die hun talenten niet benutten raken uitgeblust en zij die wel doen waar ze goed in zijn (en er beter in willen worden) zijn van grote waarde voor de organisatie.

Talengy voorziet in een aantal behoeften bij het implementeren van Talent Management.

Adviesdiensten

Brainstorm Talent Management voor MKB

Is de organisatie in de oriëntatie fase dan kan een brainstorm van grote waarde zijn. Gelet op het feit dat grote bedrijven en corporaties de kennis veelal intern is deze dienstverlening speciaal voor het MKB.

Implementatie Talent-/ Programma Management

Indien er gekozen wordt voor een volledig Talent Management traject zijn er verschillende fases te doorlopen. Deze staan hier nader omschreven.

Trainingen

Wat is mijn Talent? (live workshop)

Wil je in een kleine, veilige setting jouw talent ontdekken? Door middel van oefeningen, intervisie en feedback ga je sterker en zelfverzekerder naar huis dan ooit! Je kan ook het online programma volgen (binnenkort beschikbaar).

Wat is Talent Management? (masterclass)

Alle neuzen dezelfde kant op, de stakeholders enthousiasmeren of gewoon een praktisch en positieve sessie? Wat het doel ook is, in deze masterclass leert iedereen wat Talent Management is en wat het hem/haar opleveren zal.

Your company has got Talent! (training)

Deze training is een lanceringstraining voor Talent Management voor alle medewerkers! Humor, serious business, persoonlijk en bovenal effectief. Zijn jullie klaar voor take off?

Talent coach/ inloopspreekuur (intervisie)

Soms heb je gewoon een vraag. “Waar moet ik beginnen, ik doe al jaren dit en weet niet eens waar ik goed in ben.” Geen probleem, samen komen we tot inzichten. Lees hier over de 1:1 coaching die bijzonder geschikt is.

Personal Mapping by MapsTell (live workshop)

Jezelf in kaart brengen dat doen we aan de hand van een échte kaart. De tool van MapsTell is heel gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Het geeft je inzicht en meer persoonlijke effectiviteit. Ga je mee op reis naar de wereld van verschil?