Lees hier enkele referenties over Talengy en Karlijn L’Ortye.

Jolanda van Voskuilen | Rabobank Randmeren

‘Wij hebben Karlijn L’Ortye gevraagd of zij binnen Rabobank Randmeren met medewerkers een talentgesprek wilde voeren. Doel van het gesprek was de medewerker faciliteren, motiveren en inspireren in het proces van actieve mobiliteit naar het ontdekken van zijn/haar talenten.

Karlijn heeft ongeveer 80 medewerkers gesproken. De medewerkers kwamen enthousiast en vol energie uit het gesprek. Karlijn is open, enthousiast en weet snel het ijs te breken, ook bij de meest sceptische medewerkers. Ze is heel flexibel en denkt mee. Tijdens de eindevaluatie kregen we een samenvatting van haar bevindingen, zonder op individuen in te gaan. Een mooie afsluiter van dit traject. Karlijn, bedankt voor de fijne samenwerking!

Arthur van Essen

“Ik heb als Bestuurslid van Stichting MKB Ondernemers Congres met Karlijn nauw samengewerkt tijdens het 2016 congres. Karlijn is bij de 2e editie op ons pad gekomen omdat wij beslist een professional nodig hadden die de hele coördinatie en planning met de Jaarbeurs en de diverse ruimtes kon opzetten en coördineren met de meer dan 60 sprekers.

Daarnaast heeft Karlijn binnen de strategische thema’s van het congres haar grote netwerk gebruikt om belangrijke nieuwe sprekers aan het congres toe te voegen. Karlijn weet met humor druk te zetten waar druk en duidelijkheid nodig zijn en weet ook mensen in netwerken op afstand te motiveren voor het behalen van timelines en gestelde doelen. Zij doet dit met duidelijke agenda’s (meetings / conference calls) en bevestiging van afspraken. Zij is klant- (extern / intern) en doelgericht.

Beslist een plezier om mee te werken en een uiterst waardevolle toevoeging aan ons stichtingsbestuur.”

Wouter Matthijs | MKB Ondernemers Congres

“Karlijn is een op en top gedreven professional, resultaat gericht met oog voor relevante details. Wat Karlijn onderscheidt is haar ondernemerskracht en haar organisatie vermogen.

Bij Karlijn weet je dat ze delivererd. Dat is een zekerheidje, zoals dat heet, een zekerheidje in een woestenij van woordkunstenaars, overschatteraars, dagdromers en gelukzoekers.”

Annemiek Gras | De Organisator

“Talent voor organiseren en efficiënt, dat zijn woorden die mij als eerste te binnen schieten als ik aan Karlijn denk. Ik heb twee maanden met haar mogen samenwerken tijdens de organisatie van het MKB Ondernemers Congres.

Karlijn is een enthousiaste dame met veel ervaring op het gebied van organiseren en implementeren van talent management. Ik was bijzonder onder de indruk van de manier waarop Karlijn sprekers schijnbaar moeiteloos voor zich wist te winnen. Wij mogen ons gelukkig prijzen met Karlijn in het team!”

Mick van Meines | Van Meines Vis

“Karlijn stelt de juiste vragen en helpt mede dat de juiste man of vrouw op de juiste plaats functioneert. Een goede match van talent met taken heeft ons verder gebracht.”

Marian L'Ortye | Mooi Bekeken

mooibekeken

Ik heb een MapsTell training gehad van Karlijn. Het was inspirerend en motiverend! De uitleg was duidelijk en het enthousiasme van Karlijn werkt aanstekelijk. Voor mij persoonlijk was het een echte eye-opener.

Je leert dat niet iedereen hetzelfde hoeft te denken en handelen als jij, omdat er zoveel verschillende karakters zijn. Er is tijdens de training veel interactie en een prettige dosis humor. Aan het eind van de sessie krijg je een wereldkaart met jouw karaktereigenschappen, valkuilen en adviezen mee. Ik beveel deze training van harte aan.

Sayna de Voogd | Gouden Ananas

“Karlijn heeft het onderdeel ‘sprekers’ van het congres opgepakt en in razendsnel tempo met haar team gestructureerd, waardoor er op de dag van het congres meer dan 50 sprekers de bezoekers konden inspireren. Top!”